Over Ons

Roger van Bukel - Eigenaar
 
Edisons is al meer dan 50 jaar een begrip als het gaat om verlichting. Een echt familiebedrijf dat bekend is geworden door de naam ''Edison de Lampenkoning''. Als je op zoek bent naar een licht specialist, dan ben je bij Edisons aan het juiste adres.
In 2011 nam Roger van Bukel het stokje over van zijn ouders, wat leidt tot een nieuwe wind. Een volgende generatie met een frisse blik waar ruimte is voor vernieuwing en eigen dromen. Inmiddels wordt er afscheid genomen van de oude vertrouwde winkel in het centrum van Den Haag en is EdisonsByRoger geboren in Wateringen.
In dit nieuwe concept ligt de focus niet alleen op verlichting, maar ook op het gehele interieur en de afstyling. Zo wordt de klant van het gemak voorzien om de complete inrichting op één plek uit te kiezen waar alles mogelijk is. Denk aan alle soorten verlichting, maatwerk meubelen én exclusieve woon accessoires.
Want als er één ding niet veranderd is de afgelopen jaren, dan is dat onze service en klantvriendelijkheid. Door onze ervaring van de afgelopen decennia en goede relaties met meer dan 200 leveranciers kunnen wij altijd snel leveren, voor vrijwel elk stijlvol interieur.
Kom eens gezellig op de koffie en maak kennis met onze exclusieve collectie. Dan stellen we samen een mooi interieur samen.